محل تبلیغات شما

انگار همین دیروز بود سال 1370 وقتی که افتخار همکاری با عزیزانی همچون شهرام( محمد) شکاریان را پیدا کردم. از آن زمان تاکنون خیلی از عزیزان به افتخار بازنشستگی نائل شده اند و حالا نوبت به بازنشستگی حاج شهرام رسیده است کما اینکه روزی نه چندان دور نوبت به ما خواهد رسید. بی شک داشتن خصلت های بسیار خوب از جمله خیر بودن و خیر خواهی برای دیگران، بزرگ منشی، راستی و راستگویی، شجاعت، طالب علم و معرفت بودن و . او را در ردیف بهترین همکاران یا بهتره بگویم دوستانم قرار داده است.

اگر بخواهم در این مجال اندک به پاس قدر دانی از ایشان به یکی از خصلتهای خوبش اشاره کنم و آن اینکه گاهی وقتها که بین همکاران بحث یا کدورتی پیش می آمد همیشه می گفتند که همه همکاران مثل برادر و خواهرهای ما هستند حالا تعدادی برادر و خواهرهای خوب و تعدادی نیز معمولی اما این دلیلی نمی شود که ما آنها را قبول نداشته باشیم، همانطور که در بین اعضای یک خانواده نیز همینطور هست».

انتخاب این نکته آن هم در جمع کلیه همکاران عزیز به این جهت بود که به یاد آوریم همه چیز این جهان تکراریست جز مهربانی.راستی تا یادم نرفته خوشبینی هم یکی دیگر از صفات اوست که راستش را اگر بخواهید هنوز هم نتوانسته ام خود را در این مورد به او نزدیک کنم.

حاج شهرام عزیز گواهی می دهم که در طول خدمتتان پاسداری از بیت المال را به نحو احسن انجام دادید همانطور که همیشه و در هر شرایطی خود را یک بسیجی می دانیدبه هر حال مفتخرم به دوستی با شما و از بابت همه محبت هایی که در حق بنده داشتید خود را مدیون تان می دانم. در آخر بازنشستگی تان را تبریک می گویم و آرزوی روزهای بهتری را برایتان دارم. به نظرم دیگر وقت آن رسیده که سایر قابلیتها به خصوص هنر و صنعت دستتان را بیش از پیش معرفی نمایید. خدا قوت و حق نگهدارت.

رزومه امیر رضاپناه

برای آن که هم صالح است و هم صادق

وصف دوستان و همکاران خوب به قلم نیاید

همکاران ,شهرام ,هم ,بازنشستگی ,حالا ,افتخار ,خود را ,که در ,در این ,بودن و ,نوبت به

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها